Urządzenia i maszyny masarskie, to podstawowe wyposażenie i wsparcie w wytwórstwie spożywczym. Gastrosklad stawia na używany sprzęt, który spełnia najwyższe standardy. Każda oferowana przez nas maszyna lub urządzenie podlega dokładnemu przeglądowi. Dzięki temu oferujemy masarski ekwipunek gotowy do pracy w każdym zakładzie. Bez względu na to, czy jest to miejsce, gdzie stawia się na szybkość, czy automatyzację produkcji. Zdajemy sobie sprawę, że jakość oraz ilość gotowych produktów mięsnych w dużej mierze zależy od stanu maszyn. W tej branży przecież liczy się efektywność, ale i higiena pracy. Nasz sprzęt pod tym względem nie ustępuje kroku. Pełna lista dostępnych maszyn znajduje się w zakładce ,,Sklep”. Znaleźć tam można między innymi wędzarnie, urządzenia chłodnicze lub taśmy transmisyjne. Przy czym należy dodać, że jest to jedynie nikły procent tego, co proponujemy.
Urządzenia i maszyny masarskie – funkcjonalność sprzętu
W branży, która stawia na wytwórstwo spożywcze, używane urządzenia i maszyny masarskie nie mogą odstawać od standardów jakościowych. Gastrosklad wychodzi z założenia, że liczy się tutaj przede wszystkim funkcjonalność sprzętu oraz możliwość jego wykorzystania nawet tam, gdzie wymagania wobec niego są naprawdę spore. Niezawodność i długotrwałość, praca maszyn bez dłuższych przerw, wydajność, połączona z jakością – to wszystko dzięki naszemu zaangażowaniu, odpowiednim zabiegom, pozwala mieć pewność, że są to urządzenia i maszyny, które spełniają te standardy. Tym bardziej, że w obecnych warunkach, masarski ekwipunek musi spełniać unijne regulacje. Przepisy z jednej strony gwarantują jakość, a z drugiej strony umożliwiają dostęp do sprzętu, którego cena jest atrakcyjna.
Przykłady urządzeń masarskich
Warto przy okazji nadmienić, że Gastrosklad stawia jednocześnie na urządzenia i maszyny masarskie sprawdzonych firm. Jest to jedno z istotnych w tej branży rozwiązań. Jeżeli proponujemy używany sprzęt, to najlepiej taki, którego jakość gwarantowana jest nazwą producenta. Tak, jak w każdej branży – na rynku funkcjonują dobre marki, których renoma nie jest wynikiem marketingowych chwytów, ale bierze się z rzetelnej wiedzy i wykonania. W naszej opinii na rynku gastronomicznym i masarskim ma to istotne znaczenie. Przykładem niech będzie piła do cięcia mięsa oraz mięsa z kością i mięsa mrożonego firmy Bizerba. Nie ma chyba wątpliwości, że ta niemiecka firma, działająca na rynku od 150 lat jest gwarancją najwyższej jakości.
Zapraszamy do kontaktu
Chętnie odpowiemy na Państwa pytania i wskażemy optymalne rozwiązania. Kontakt telefoniczny – 661 020 625, 667 020 447 lub 667 025 013. Kontakt mailowy – poczta@gastrosklad.pl
Leave a Comment