Specyfikacja techniczna:
Bemar posiada jeden układ grzewczy, umożliwiający regulację temperatury w zakresie od 0ºC do 210 ºC
Grzałki elektryczne zanurzone są w kąpieli wodnej zbiornika bemara
Wymiary zewnętrzne 80 cm x 70 cm
Wysokość całkowita 39 cm
Wymiary wewnętrzne 64 cm x 51 cm
Głęboko0ść bez siatki 21 cm
Głębokość z siatką 17 cm
Bemar jednokomorowy to niezastąpione urządzenie w gastronomii, które umożliwia przechowywanie i podgrzewanie różnych potraw, zachowując ich świeżość i smak. Dzięki pojedynczej komorze, ten bemar jest idealnym rozwiązaniem dla restauracji, barów, bufetów i innych punktów gastronomicznych, które serwują ciepłe dania. Regulowane ustawienia temperatury pozwalają dostosować podgrzewanie do potrzeb różnych potraw, zapewniając optymalne warunki serwowania.
Cena pro
+48 661 020 625
+48 667 020 447
+48 888 082 892
+48 694 641 679
pasion.w@wp.pl
Głogówko 53A,
67-240 Kotla
Kontakt
Odwiedź nas
Usługi
Sprzedaż maszyn i urządzeń masarskich
Sprzedaż maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sprzedaż palet i opakowań
Serwis i naprawa maszyn
Przeglądy techniczne maszyn i urządzeń